facebook

ZIEKENHUIS

ZORGINSTELLINGEN

Augmented Reality in een ziekenhuis

Leren in een ziekenhuis met Augmented Reality

Augmented Reality (AR) biedt een goede toevoeging aan lesstof voor de medische wereld. Je kunt bijvoorbeeld organen van dichtbij onderzoeken, zonder deze fysiek voor je te hebben. Loop eromheen en bekijk ze tot in het kleinste detail. De organen zijn ook te animeren zodat ze bijvoorbeeld ontleed kunnen worden. Verder is in AR serious gaming mogelijk, waardoor de scholieren praktijkoefeningen uitvoeren. Zo leren ze van hun fouten, kunnen ze keer-op-keer oefenen en passen ze de geleerde stof direct toe in de praktijk!

Virtual Reality in een ziekenhuis

Voorbereiding voor operaties in het ziekenhuis met Virtual Reality

Verminder de angst van een operatie bij kinderen door ze voor te bereiden op wat er komen gaat. Maak het proces inzichtelijk en geef zoveel mogelijk uitleg. Geef kinderen de regie door ze met een Virtual Reality (VR)-bril zelf te laten bepalen waar ze naar kijken en waar ze heen lopen. Alles is van dichtbij te bekijken. Op het moment van de operatie herkennen ze de verschillende fases en producten en hebben ze de angst al overwonnen.

Leerdoeleinden met Virtual Reality

Virtual Reality (VR)-filmpjes zijn ideaal om praktijkinstructies te geven. Het is mogelijk om operaties te filmen en er uitleg bij te geven. Door gebruik te maken van een VR-bril lopen studenten gemakkelijk naar de situatie toe om alles van dichtbij te bekijken. Visualisatie zorgt ervoor dat complexe stof beter blijft hangen en hierdoor leren ze op een efficiënte manier de stof. Het lijkt alsof ze echt onderdeel zijn van de praktijkervaring waardoor ze alle informatie beter opnemen!

De mogelijkheden van Augmented & Virtual Reality in jouw ziekenhuis

Wil jij trainingen in je ziekenhuis verbeteren, dan zijn zowel Augmented als Virtual Reality uitstekende opties. Daarnaast zijn er nog veel meer verschillende doeleinden waarvoor dit ingezet kan worden. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden van Augmented & Virtual Reality in jouw ziekenhuis te bespreken! 

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.