facebook

WELLNESS

RECREATIE & HORECA

Augmented Reality in de wellness

Gebruik AR om je tuin in te richten

Jacuzzi’s, sauna’s en zwembaden zijn grote producten waarvan het lastig is voor te stellen hoe die in de tuin zullen passen. Hoe komt je tuin eruit te zien en past dit product überhaupt wel? Met Augmented Reality (AR) plaatsen klanten gemakkelijk producten in hun tuin die ze bijvoorbeeld op je website of in je catalogus hebben gezien. Dit doen ze simpelweg met hun tablet of smartphone door een QR-code te scannen met onze AR Scanner app. Ze vergelijken gemakkelijk verschillende modellen en zien hoe ze in de tuin staan.

Geef aanvullende productinformatie

Ook in je winkel of showroom kun je AR toevoegen. Laat klanten een QR-code scannen van producten die ze interessant vinden. Vervolgens krijgen ze dan extra informatie van een product in tekst, video of audio. Op die manier kunnen klanten heel makkelijk en gericht op zoek naar het product dat ze willen hebben. Je kunt klanten zo ook veel meer vertellen over bijvoorbeeld het materiaal waar het product van gemaakt is of de manier waarop het is geproduceerd.

Voordelen van AR in wellness

Door je klanten door middel van AR producten in hun tuin te laten plaatsen, wordt de kans op retouren kleiner. Daarbij geef je extra onderscheidend vermogen en verhoog je conversie door twijfel weg te nemen. Je geeft mensen ook een extra zetje vertrouwen, aangezien je volledig open naar hen bent. Ze weten wat hen te wachten staat als ze het product kopen, want ze hebben het al in hun tuin zien staan.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.