facebook

VIRTUAL REALITY

DUIK IN EEN ANDERE WERKELIJKHEID

 

Creëer een nieuwe realiteit met Virtual Reality

Virtual Reality (VR) is een technologie waarbij het lijkt alsof je in een andere werkelijkheid duikt door middel van het opzetten van een VR-bril. Dankzij de 3D-effecten, het volledige 360° beeld en het compleet afgesloten zijn van de echte wereld, geeft het je een gevoel alsof je er middenin zit. Virtual Reality gaat een stapje verder dan Augmented Reality. AR is laagdrempelig doordat iedereen zijn eigen smartphone of tablet kan gebruiken om het effect te beleven. Bij Virtual Reality heb je een VR bril nodig; je staat dan als het ware in een andere (digitale) wereld en je eigen omgeving is volledig afgesloten.

VOORDELEN VAN VR

Een nieuwe virtuele wereld

Stap in een andere wereld en kom dichterbij het onderwerp.

Effectief leren en ervaren

Dé manier om een situatie na te bootsen voor diverse leerdoeleinden.

Focus op het onderwerp

Omdat je volledig afgesloten bent heb je alle aandacht en concentratie.

StickyLock: een ervaren Virtual Reality bedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van Virtual Reality oplossingen voor bedrijven in verschillende branches. We hebben dan ook diverse specialisten in huis voor iedere stap in het proces; van graphic designers tot ontwikkelaars en projectmanagers. Je kunt bij ons terecht voor zowel kant-en-klare, betaalbare oplossingen voor een korte time-to-market, maar ook maatwerkoplossingen die geheel volgens jouw wensen en eisen gemaakt worden, zijn mogelijk. We hebben talloze bedrijven in diverse branches al voorzien van Virtual Reality oplossingen die innovatief en onderscheidend zijn. Hierbij hebben we oog voor de kleinste details en daarnaast werken we met de nieuwste technologieën. Doordat wij een echte one-stop-shop zijn, heb je voor jouw VR oplossing geen ander bedrijf meer nodig. 

VIRTUELE VISUALISATIES

PROJECTEN, ONTWERPEN, PRESENTATIES EN MEER!

WAAROM VIRTUELE VISUALISATIES IN VR?

Volledige focus

Verwachting waarmaken

Duurzaam & efficiënt

Visuele trainigen

Verbluffend effect

Neem je klanten mee op reis door je gebouw voordat de eerste steen gelegd is. Geniet van het virtuele uitzicht vanaf de 50ste verdieping en laat een memorabele indruk achter, een echte WOW-factor!

Doordat je je volledig kan afsluiten en concentreren zijn trainingen efficiënter in VR. Denk onder andere aan realistische, praktische, complexe, zakelijke of privéscenario’s.

Virtual Reality voor zakelijk gebruik

Virtual Reality kan uitstekend toegepast worden voor zakelijk gebruik en wordt dan ook door steeds meer bedrijven ingezet, bijvoorbeeld om trainingen te organiseren. Met virtuele trainingen kan men voorbereid worden op het echte werk of op examens. Denk bijvoorbeeld aan autorijlessen voordat je echt in de auto stapt of bijvoorbeeld het monteren van bepaalde onderdelen van machines. Projecten komen tot leven en nemen de kijker mee in een andere of nieuwe wereld met educatieve of commerciële doeleinden. 

Commerciële toepassingen van Virtual Reality bedrijven

Want VR kan ook zeker commercieel toegepast worden binnen bedrijven. Neem je klanten bijvoorbeeld mee op reis door je gebouw voordat de eerste steen gelegd is. Geniet van het virtuele uitzicht vanaf de 50e verdieping en laat een memorabele indruk achter, een echte WOW-factor! Doordat je je volledig kan afsluiten en concentreren zijn trainingen en belevingen efficiënter in VR. Denk onder andere aan realistische, praktische, complexe, zakelijke of privéscenario’s. 

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.