facebook

VERPAKKINGEN

INDUSTRIE

Verpakkingen verrijken met een AR scanner

Informatie van de verpakking tonen met een AR scanner

Een QR-code op een verpakking voegt, als deze gescand is, door middel Augmented Reality (AR) extra informatie toe. Zo laat een QR-code op een wijnfles met een filmpje zien uit welke streek de druiven komen en bij welk gerecht de wijn het beste tot zijn recht komt. Ook is extra informatie op andere dranken, gerechten, pasta, snoep, zuivel, etc. een excellente toevoeging. Het kan heel mooi, maar ook speels of geanimeerd vormgegeven worden. Met mooie verhalen, interessante feiten of belangrijke informatie zoals allergieën. Er zijn legio mogelijkheden om jouw verpakkingen een extra beleving mee te geven.

AR scanner om een voorbeeld van het product te tonen

De QR-codes kunnen, als deze gescand worden door middel van Augmented Reality (AR), extra informatie van producten bevatten. Hierdoor zien je klanten het product in de winkel uit de verpakking, zonder de verpakking te beschadigen. Klanten zien het daadwerkelijke product en weten zodoende exact wat ze kopen. Heeft het de juiste kleur, is het materiaal precies wat je voor ogen had en hoe groot is het? Dit vermindert retouren en bespaart dus geld.

Voorbeeld van een eindresultaat met een AR scanner

Bij onder andere veel diepvriesgerechten en kant-en-klaar pakketten zie je op de verpakking allerlei ingrediënten. Het is dan lastig om te visualiseren hoe het eruit ziet als het gerecht klaar is. Een QR-code laat net als op tv-reclames direct zien hoe een gerecht eruitziet. Maar dan met Augmented Reality (AR). Show een prachtige en kleurrijke pasta, een rijsttafel of een heerlijk ontbijt, voeg hier sfeerelementen aan toe en zie hoe jij het op je bordje krijgt! Met een mooie en ‘smaakvolle’ presentatie zullen klanten het product sneller aanschaffen en het vermindert derving. Uiteraard is deze oplossing ook zeer geschikt voor speelgoed en doe-het-zelf pakketten, waarbij we in 3D het resultaat laten zien en deze tot op detail is te bekijken.

Maak het interactief met een Augmented Reality scanner

Maak je verpakking interactief door hier een QR-code op te printen. Scan de code door middel van Augmented Reality (AR) en geef extra informatie over het product. Toon een animatie hoe het product in elkaar moet worden gezet, of koppel er een prijsvraag aan. Met onze creativiteit zijn er genoeg mogelijkheden!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.