facebook

VASTGOED

BOUW & VASTGOED

Augmented Reality

Ontwerpen

Visualiseer met Augmented Reality (AR) 3D-ontwerpen in de live omgeving op locatie. Zie of het ontwerp past in de omgeving en wat eventueel gewijzigd moet worden. Plaats eenvoudig verschillende ontwerpen op de locatie om de juiste keuze te kunnen maken. AR vergroot het inzicht voor jou en je opdrachtgevers. Bespaar veel tijd en voorkom eventuele fouten vooraf.

3D Visuals

Maak van je ontwerp een sprekende 3D visual en creëer een spetterende ervaring voor je doelgroep. Het inbeelden vanaf een platte tekening is voor een klant vaak lastig. Overtuigende 3D visuals geven veel meer inzicht en beleving en bespoedigen hiermee het beslissingsproces.

Virtual Reality & 360 Media

Gebouw doorlopen

Loop met een Virtual Reality (VR)-bril door een nog niet bestaand gebouw. Voel en ervaar de ruimtes en zie waar verbeteringen zijn aan te brengen. VR geeft jou de mogelijkheid om vroegtijdig in te grijpen in het ontwerp- en ontwikkelproces en helpt bij het optimaliseren van het nog te realiseren gebouw. Ook vergroot VR het inzicht.

360 video promofilm

Met een 360°-camera maken wij op een innoverende manier een promotiefilm. In een 360° film van je gebouw bepaalt de kijker zelf waarnaar gekeken wordt. Zoom in of uit waar jij wilt, want jij bepaalt zelf wat je ziet. Een onthullende promotie voor je vastgoedobject.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.