facebook

UITGEVERS

MEDIA & ADVERTISING

Augmented Reality

3D prints

Door een scan te maken wordt een 3D-visual, al dan niet, geanimeerd getoond met Augmented Reality (AR). Dit maakt het boek interactief en onderscheidt het boek zich van andere. Hoe leuk en leerzaam is het om een extra beleving toe te voegen aan het boek? Visualiseer spannende avonturen, keerpunten in de geschiedenis of geografische feiten alsof je erbij bent.

Uitleg cover

Scan de QR-code en er verschijnt met Augmented Reality (AR) extra informatie in de vorm van opgemaakte tekst of animatie. Achtergrondinformatie over de schrijver, het schrijfproces of korte kookmomenten van een chef-kok triggeren de klant om het boek aan te schaffen. Een prikkelende presentatie zorgt voor meer enthousiasme en een hogere conversie.

Gametoevoeging boek

Door de QR-code in een boek te scannen start je een Augmented Reality (AR)-game. Dit geeft het boek een extra beleving en interactie. Het boek komt tot leven en maakt het verhaal direct een stuk spannender en levendiger! Deze geweldige beleving helpt bij de beslissing om het boek te kopen.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.