facebook

Speelgoed

RECREATIE & HORECA

Augmented Reality spellen

Kindergames

Geef je bordspel met Augmented Reality (AR) een extra beleving en interactie. Met AR komt je spel tot leven en wordt je spel nog leuker om te spelen. De combinatie van een bordspel en AR zorgt voor een geweldige ervaring. Voeg spelelementen toe, achtergrondinformatie of geef hints wanneer spelers vastlopen in het spel. Door al deze elementen wordt het bordspel veel dynamischer gespeeld.

Visualisatie spel

Bordspellen zitten, bij aanschaf, bijna altijd in een dichte doos. Alleen de plaatjes op de verpakking laten zien hoe het spel eruitziet. Door een QR-code toe te voegen maak je dit met Augmented Reality (AR) zichtbaar waardoor je twijfel kunt wegnemen en zo retouren vermindert. Ook werkt AR conversie verhogend, omdat je mensen met visualisatie sneller triggert tot aankoop.

Verpakkingen

Een QR-code met Augmented Reality (AR) voegt visueel en tekstueel informatie toe aan speelgoed. Hierdoor zien ouders en kinderen gemakkelijk in 3D hoe speelgoed eruit ziet zonder verpakking! 3D-modellen kunnen geanimeerd worden, waardoor je ziet hoe speelgoed beweegt en additionele informatie kan dienen als extra handleiding.

AR als onderdeel van speelgoed

Augmented Reality (AR) kun je aan speelgoed toevoegen zodat er een 3D-omgeving ontstaat. Denk hierbij aan verkeerskleden waar auto’s op rijden en poppenhuizen waarin je poppen ziet bewegen en die je opdrachten kunt laten doen. AR voegt een extra spelelement toe zodat kinderen meer beleven en langer spelen met het speelgoed!

Virtual Reality spellen

VR bordspellen

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om Virtual Reality spellen te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een bordspel waarbij iedereen zijn eigen pion is en zelf over het bord loopt. Dit zijn de gezinsspellen van de toekomst! Iedere deelnemer heeft dan een VR bril op en probeert als eerste het laatste vakje op het bord te bereiken door bijvoorbeeld opdrachten te doen of met een dobbelsteen te dobbelen.

Geen zin in een standaard bordspel? Misschien is een VR variant van cluedo dan wel leuk of speel je een Virtual Reality versie van schaken. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het ontwikkelen van een VR spel. Het toepassen van Virtual Reality wordt dan ook niet voor niks steeds populairder.

Virtual Reality thuis

Met Virtual Reality is het net alsof je er echt bij bent. Vanwege het feit dat de deelnemers een VR bril op hebben, zijn ze volledig afgesloten van de buitenwereld, wat ervoor zorgt dat de spelervaring nog beter wordt!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.