facebook

SERIOUS GAMING

SERIEUS DOELEN BEREIKEN

SERIOUS GAMING

Serious gaming kan dus erg succesvol zijn, maar dan moet er wel een goede game ontwikkeld worden. Een goede serious game ontwikkelen is echter nog niet zo makkelijk. Wanneer je een goed idee hebt ben je al een heel eind; dat is vaak het geval wanneer het doel van de game heel concreet is. Moet er bijvoorbeeld geleerd worden hoe een machine werkt, dan kun je dit makkelijk omtoveren tot een game. Gaat het echter meer om het verbeteren van inzicht of communicatie op de werkvloer, dan wordt het concept al een stuk lastiger. En daarna moet de game ook echt ontwikkeld worden! StickyLock kan de gehele ontwikkeling van de serious game voor je verzorgen; van uitwerking van het concept tot de realisatie. 

Een serious game ontwikkelen

Wil jij gebruik maken van een serious game op de werkvloer? En heb je al een idee hoe deze eruit moet zien? StickyLock ontwikkeld serious games op maat voor jouw bedrijf. Laat ons weten wat je erin wil verwerken en wij zorgen ervoor dat de game precies zo wordt als dat jij voor ogen hebt!

Wil je sparren over je ideeën of wil je simpelweg meer weten? Neem dan contact met ons op via de ‘contact opnemen’ button.

ONZE GAME STUDIO

Wil je weten wat Stickylock nog meer voor je kan betekenen op het gebied van games?

ONTDEK MEER

Een serious game laten ontwikkelen door StickyLock

Serious games worden ook wel gedefinieerd als videogames waarbij het vermaak een grote rol speelt, maar niet het uiteindelijke doel is. Het vermaak is slechts het middel om een serieus doel te bereiken. Het is een toegankelijke en overtuigende manier om kennis over te dragen en praktische vaardigheden te leren. Bij StickyLock werken gamingspecialisten die je van concept tot publishing kunnen helpen met het ontwikkelen van een serious game. Van designers en developers tot game artists en projectmanagers.

Het doel van serious gaming

Het doel van serious gaming in de werkomgeving is het trainen van werknemers op een efficiënte, visuele en spelende manier. Het voornaamste doel is dan bijvoorbeeld communiceren, werven en selecteren, onderwijzen of het verwerven van inzicht. Neem als voorbeeld een app waarbij je een machine in elkaar moet zetten en uit elkaar moet halen. Door dit vaak te doen leer je van eventuele fouten en wordt je kennis direct toegepast in de praktijk. Al doende leert men en zo worden er minder fouten gemaakt. Een ander voordeel van een app is dat meerdere werknemers tegelijk kunnen oefenen.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.