facebook

SCHEEPSBOUW

INDUSTRIE

Augmented Reality

Interieur

Visualiseer met Augmented Reality (AR) een meubel of plaats een complete mock-up van het interieur op je boot, schip of algemene ruimte. Laat je klanten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe zij hun interieur volledig zelf kunnen samenstellen. Bekijk meubels, keukens, slaapkamers, badkamers en andere objecten vanuit alle invalshoeken en loop er doorheen alsof je daadwerkelijk op het schip bent.

Visualisatie

Plaats een schip met Augmented Reality (AR) in je eigen haven, of bekijk hem in 3D op je computer. Je ziet het schip door eromheen te lopen vanuit alle invalshoeken. Zoom in op de kleinste lasnaden. Pas op dat je niet in het water valt! Jouw schepen in AR zijn een mooie promotie voor je werf.  De overtuigende impressies en visualisaties in AR bevorderen het beslissingsproces van je klant.

Onderdelen

Hoe de onderdelen van een boot of schip eruitzien? Hoe een boot of schip is opgebouwd? Met Augmented Reality (AR) zijn specifieke onderdelen te tonen die dit allemaal duidelijk maken. Laat het dek, de relingen, de leidingen of zelfs de motor in 3D zien. Je kunt ook extra informatie toevoegen aan de objecten of deze animeren. Jouw klanten verdiepen zich in je producten die op een overtuigende en innovatieve manier worden gepresenteerd.

Virtual Reality & 360 Media

Promo video

360° Video’s zijn video-opnamen waarbij een beeld in elke richting tegelijkertijd wordt opgenomen met een speciaal daarvoor ontwikkelde camera. Kijk volledig om je heen in het schip en zoom in of uit waar jij wilt. Je bepaalt zelf wat je ziet in deze interactieve promovideo die op een innovatieve manier jouw schepen laat zien.

Door het schip heen lopen

Gebruik Virtual Reality (VR) om je schip in te richten. Met VR loop je virtueel door een ontwerp heen en laat je zien wat de mogelijkheden zijn. Ook kunnen klanten jouw schepen zelf indelen door objecten te verplaatsen naar eigen smaak. Door gebruik te maken van VR bespaar je tijd en kosten in het ontwerpproces, én het is een geweldige promotietool om je schepen in de spotlights te zetten.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.