facebook

SALES PORTFOLIO

MEDIA & ADVERTISING

Augmented Reality sales

Sales portfolio presentatie in Augmented Reality

Maak een mooie presentatie en geef je portfolio een visuele metamorfose met Augmented Reality (AR). Laat zien welke sales ervaringen je hebt door aan een creatieve video additionele informatie toe te voegen. Ook kun je interactieve cursussen laten ontwerpen of zelfs vacatures. Wat zijn jouw specifieke sales-skills die je graag in AR ziet?

Overtuigen met Augmented Reality

In de sales draait het natuurlijk om overtuigingskracht. Waarom moet er voor jouw bedrijf, dienst of product gekozen worden en niet voor een ander? Wanneer je op salesgesprek gaat, neem je daarom vanalles mee om de potentiële klant te overtuigen. Wanneer je jouw diensten of producten kunt visualiseren middels Augmented Reality, laat je een verpletterende en onvergetelijke indruk achter en geef je de potentiële klant een beter beeld van de situatie met jouw diensten of producten. Het verhoogt de slagingskans aanzienlijk! 

Meer sales genereren met Virtual Reality

Niet alleen Augmented Reality kan ingezet worden om meer sales te genereren, ook Virtual Reality leent zich daar uitstekend voor. Vooral wanneer er iets gevisualiseerd moet worden wat er nog niet is, zoals een gebouw nog voordat de eerste steen gelegd is. Met Virtual Reality kan men zich helemaal afsluiten en zich wanen in een omgeving die er (nog) niet is. Met deze unieke ervaring val je op, maak je een bijzondere indruk en zijn investeerders eerder geneigd om met je in zee te gaan. Zo genereer je meer sales met Virtual Reality!

Benieuwd wat AR of VR voor jouw sales kan betekenen? 

Of het nu gaat om een sales portfolio of om een zoektocht naar manieren om meer sales te genereren, AR en VR bieden altijd mogelijkheden en StickyLock biedt de uitkomst! Ga eens met ons in gesprek en laat je verbazen door wat onze specialisten voor je kunnen betekenen.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.