facebook

RECREATIE EN HORECA

GENIET VAN INNOVATIE

Recreatie & horeca

Virtual en Augmented Reality kunnen heel wat beleving toevoegen aan bedrijven in de recreatie en horeca. En beleving, dat is waar het in deze branche om draait. Bij StickyLock hebben we al veel bedrijven in deze branche voorzien van creatieve oplossingen op het gebied van AR en VR. Onze specialisten staan, met de allernieuwste techniek, ook voor jouw bedrijf klaar!

AR in amusementsparken en musea

In amusementsparken, musea en dierentuinen draait het natuurlijk allemaal om de beleving van de bezoeker. Door middel van Augmented Reality kan deze beleving nog boeiender, intenser en spannender gemaakt worden, waardoor de bezoeker geprikkeld wordt en hier aan vrienden en familie over zal vertellen en natuurlijk ook terug zal komen. Denk bijvoorbeeld aan manieren om wachtrijen voor een attractie leuker te maken door ze te voorzien van een QR code, waarbij na het scannen allerlei interactieve spellen tevoorschijn komen. Of denk aan een interactieve manier van informeren, bijvoorbeeld bij kunstwerken in musea of bij diersoorten in de dierentuin. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Virtual Reality lunch en dining; de mogelijkheden voor jouw restaurant

Je ziet het steeds meer verschijnen; restaurants die een Virtual Reality lunch of dinner aanbieden. De lunch of het diner heeft dan een bepaald thema en een verhaal en middels een VR bril ervaar je een bijzondere beleving tijdens het eten. Vriendengroepen en familie vinden dit vaak geweldig en het zorgt natuurlijk voor nieuwe klandizie. Daarnaast zijn er ook manieren om Augmented Reality toe te passen in je restaurant zonder het hele concept van je restaurant aan te passen. Kies bijvoorbeeld voor een interactieve placemat waarbij de volwassenen aan tafel middels AR meer kunnen leren over de oorsprong van de gerechten of wijnen en waarbij de kinderen bezig gehouden kunnen worden met spellen waarbij ze aan tafel kunnen blijven zitten.

VR en 360° video in de reisbranche

In het toerisme en de reisbranche kan VR of 360° video bijdragen aan betrouwbaarheid en daardoor een hogere conversie. Met een 360° video of middels Virtual Reality kunnen potentiële klanten alvast de omgeving bekijken en de hotelkamer of vakantiewoning in detail bekijken. Zo weten ze direct of het aan hun eisen voldoet. Daarnaast is deze manier van publiceren van vakanties en woningen ook goed te gebruiken voor marketingdoeleinden; klanten zullen eerder boeken op een website waar ze echt alles kunnen zien, dan op een website waar dat niet zo is.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw bedrijf?

Ben je werkzaam in de horeca- en recreatiebranche, dan kan zowel VR en 360° video als Augmented Reality jouw bedrijf veel toegevoegde waarde en beleving bieden. Daarvoor ga je natuurlijk naar StickyLock; wij zijn de specialist op het gebied van AR, VR en 360° video en zijn er voor zowel kant-en-klare oplossingen met een korte time-to-market als voor maatwerkoplossingen. Altijd met oog voor detail en met de allernieuwste technieken. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.