facebook

PARKEREN DOOR EEN ANDERE BRIL

SPARK

Albert Cuyp

In samenwerking met SPARK-parkeerbeheer en Expoproof heeft StickyLock een 360graden video gerealiseerd die het verhaal achter de Albert Cuypgarage verteld.

Barticipation, Expoproof en StickyLock hebben samen voor SPARK-parkeerbeheer een VR-sessie georganiseerd. Deze was vervolgens te zien tijdens de vakbeurs Mobiliteit in 2019. En wat een succes! Het is een primeur in de parkeerwereld.

In de unieke VR-sessie ‘Bekijk parkeren door een andere bril’ neem je letterlijk een kijkje door een andere bril. De bezoekers van de vakbeurs stapten met de VR-experience de Albert Cuypgarage in Amsterdam binnen; de eerste garage die is gebouwd onder een gracht van onze hoofdstad. De garage is halverwege 2018 geopend en heeft ruim €35 miljoen gekost. De parkeergarage heeft met zijn 600 ondergrondse parkeerplaatsen voor meer ruimte voor fietsers, voetgangers en natuur gezorgd. Het is simpelweg het efficiënt gebruiken van de openbare ruimte!

Het doel van de zorgvuldig opgezette VR-ervaring was het bespreken én het brainstormen over de impact van jouw keuzes op het gebied van parkeren.

 

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.