facebook

Expoproof Pilot

Deze 360 graden video legt uit wat wij kunnen met deze techniek en wat het kan betekenen voor jouw onderneming. Expoproof is een beursorganisatie voor verschillende vakbeurzen met elk een uiteenlopend thema en doelgroep.

360 Pilot video

Samen met beursorganisator ExpoProof hebben we een concept ontworpen voor tijdens de komende beursedities: VR-lezingen. Kennis delen is een van de belangrijkste doelen van de vakbeurzen van ExpoProof en al jaren lang zetten zij zich hiervoor in met lezingen die goed bezocht worden. Nu gaan we een stapje verderr: stel je eens voor dat je jouw publiek mee zou kunnen nemen in de wereld van jouw product/ dienst of project.

Wandel met ons mee in deze 360 graden video van Expoproof, van de Pythonbrug in Amsterdam, naar de beurslocatie waar ExpoProof een aantal van haar beurzen organiseert, naar Special Roast in Amersfoort.

Neem een kijkje in het rond en zie wat voor digitale features wij kunnen toevoegen in een 360 garden video. Van stilstaande afbeeldingen tot geanimeerde presentaties, ontdek het zelf!

 


BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17, 1014 BM Amsterdam, Nederland

Telefoon:

E-mail:

Openingstijden

Ma – Vrij     8:30 – 17:00