facebook

GAMES ONTWIKKELEN

NEDERLANDSE GAME STUDIO

ONTWIKKELING

Wil jij graag een eigen game laten ontwikkelen, maar heb je er zelf de middelen niet voor? Bij StickyLock ben je dan aan het juiste adres. In onze game studio lopen heel wat gamefanaten en -experts rond die jouw game kunnen ontwikkelen. We doen dit geheel in huis en hebben voor elk specialisme de juiste persoon; grafisch designers, game artists, developers en projectmanagers. Samen kunnen we de mooiste games ontwikkelen!

Unity game developer

We gebruiken verschillende software voor het ontwikkelen van games, maar een van de meest populaire is toch wel Unity 3D. Je kunt bij ons dan ook bij uitstek terecht voor het maken van een Unity game. Het voordeel van een game die ontwikkeld is in Unity software, is dat deze op verschillende platforms kunnen draaien, van pc’s tot Android. Naast dat wij een Unity game developer zijn, gebruiken we ook C#, Blender, Maya, 3DS Max, Zbrush en Substance Painter voor het bouwen van onze oplossingen. 

HISTERA

A INTENSE, GAME CHANGING MULTIPLAYER FIRST PERSON SHOOTER

ONTDEK MEER

Ook jouw game laten ontwikkelen door StickyLock?

Wil jij graag jouw game laten ontwikkelen door StickyLock? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij zijn er zowel voor kant-en-klare oplossingen voor een korte time-to-market als voor maatwerkoplossingen, geheel conform jouw eisen en wensen. We hebben oog voor de kleinste details en je ervaart bij ons altijd kwaliteit die van je scherm af spat! We werken dan ook met de nieuwste technologieën en daarnaast profiteer je er bij ons van dat we alles in huis hebben om een game van begin tot eind te ontwikkelen. Neem voor meer informatie dus gerust contact met ons op! 

PROTEE PLAY

EEN CLOUD BASED GOLF & ENTERTAINMENT GAME VOOR EEN NEXT-LEVEL GOLF ERVARING

ONTDEK MEER

Webgame of online game laten maken

Heb je een geweldig idee voor een webgame en wil je dit graag laten ontwikkelen? Of wil je dit idee eerst eens goed uitwerken en sparren over verschillende mogelijkheden? Onze developers staan voor je klaar. Je kunt ook onze game studio huren voor het ontwikkelen van diverse projecten of juist om over ideeën van buitenaf te sparren of er een samenwerking in zit. We hebben ook altijd interesse in het ontwikkelen en publiceren van crossmediale games

AR of VR game laten maken

Ben je juist op zoek naar een VR of AR game developer? Virtual Reality en Augmented Reality behoren ook zeker tot onze specialismen. We zetten dit ook in voor marketing en sales tools om bedrijven een onderscheidende oplossing te kunnen bieden, maar VR en AR is natuurlijk ook uitermate geschikt om een unieke game te ontwikkelen. 

WW2 FIGHTER PLANES

OVERLEEF INTENSE DOGFIGHTS IN WWII FIGHTER PLANES AR

ONTDEK MEER

SPECIALISATIES GAME-ONTWIKKELING

Multiplatform

Wij ontwikkelen games voor elk platform.

Virtual Reality

Stap een andere wereld in en beleef games nog intenser!

Webgl 2.0

Speel een game direct via je browser zonder software te installeren!

Unity Engine

Veel grote games zijn hierin ontwikkeld.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.