WIE WE ZIJN?

ONS VERHAAL

StickyLock creëert en visualiseert digitale belevingen!

Wij bouwen vol passie en kunde aan gebruiks- vriendelijke applicaties en geweldige games. Dit doen we al jaren volledig in huis met de meest innovatieve technologieën en de beste professionals.

“Hoe komen jullie toch aan dat logo?”, krijgen we vaak als reactie. Dit leggen wij graag aan je uit.

Wij hebben niet voor niets een arm van een octopus in ons logo. Een octopus is een weekdier met acht armen en drie harten. Een flexibel, adaptief, sterk, slim en vasthoudend schepsel, kenmerken die naadloos op ons aansluiten. Als je zakendoet met StickyLock, dan omarmen wij je met vele armen en geven je die persoonlijke aandacht. Het slot in ons logo staat voor betrouwbaarheid, vertrouwen en standvastigheid. Wij gaan voor kwaliteit, creativiteit en duurzaamheid! Durf jij het aan om met ons in het diepe te duiken? Samen zijn wij de sleutel tot succes.

ONZE MISSIE

Applicaties, functies, belevingen en complexe processen op alle platformen gemakkelijker en toegankelijker maken met behulp van moderne en innovatieve technologieën zoals Augmented & Virtual Reality.

ONZE VISIE

StickyLock wil als 100% Nederlandse game studio uitgroeien tot een grote internationale speler op het gebied van triple-A game ontwikkeling en van hoogwaardige augmented & virtual reality-applicaties en -functies.

HET TEAM

“StickyLock creëert, StickyLock visualiseert.”

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com
nl_NL_formalDutch
en_USEnglish nl_NL_formalDutch