facebook

ONDERWIJS

VERRIJK DE LEERERVARING

Onderwijs

Leren doen we allemaal het beste als we het voor ons kunnen zien. Met Virtual en Augmented Reality kan de leerervaring aanzienlijk verbeterd en verrijkt worden. StickyLock is dé specialist op het gebied van Virtual en Augmented Reality in het onderwijs en specialiseert zich ook op het gebied van gamification en serious gaming. Al meerdere praktijkopleiders en scholen hebben wij voorzien van vernieuwende manieren om te leren; met succes.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Virtual Reality in het onderwijs

Leren uit tekstboeken is niet meer van deze tijd. Kinderen, maar ook volwassenen, leren een stuk beter van beelden, belevingen en ervaringen. Virtual Reality komt dan ook uitstekend tot zijn recht in het onderwijs. Er zijn talloze voorbeelden te noemen. Denk bijvoorbeeld aan een anatomieles waarbij organen van dichtbij bekeken en onderzocht kunnen worden. Daarnaast stimuleert VR ook het inlevingsvermogen en vergroot het de empathie van de mens. Dat komt uitstekend van pas bij bijvoorbeeld geschiedenislessen over slavernij of oorlog. Door deze beelden in VR te visualiseren, wordt het beeld sterker en komt het intenser over dan een tekening of schets.

Spelenderwijs leren: serious gaming in het onderwijs

Serious gaming speelt een steeds grotere rol in het onderwijs. Met visualisaties kunnen bijvoorbeeld praktijkoefeningen spelenderwijs worden uitgevoerd en aangeleerd. Hierdoor blijft de stof een stuk beter hangen. Oefeningen kunnen steeds herhaald worden waardoor ze uiteindelijk foutloos uitgevoerd kunnen worden. Een bijkomend voordeel is dat het ook een goede manier is om mobile devices juist bij de les te betrekken, in plaats van ze te verbannen. Daarnaast werkt serious gaming zowel bij kinderen als bij volwassenen erg goed.

VR en serious gaming in lessen, trainingen en opleidingen

Ook in praktijkopleidingen, cursussen en anderen trainingen waar geleerd moet worden, komen VR en serious gaming goed van pas. Werknemers en cursisten kunnen zo op een efficiënte en visuele manier nieuwe dingen leren, zoals het monteren van apparaten en het leren hoe een machine werkt. Het kan ook ingezet worden om meer inzicht en communicatie op de werkvloer te creëren. 

Meer weten over de mogelijkheden van VR en serious gaming in het onderwijs?

StickyLock is dé specialist op het gebied van Virtual Reality en serious gaming en heeft de juiste specialisten en de allernieuwste techniek in huis om VR of serious gaming apps te ontwikkelen. Dit kunnen we geheel op maat doen of met een kant-en-klare oplossing. Met ons oog voor detail en uitzonderlijke kennis zetten wij een app klaar die iedereen beter helpt leren. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.