facebook

MEDIA & ADVERTISING

VERGROOT KLANTLOYALITEIT

Media & advertising

Virtual Reality, Augmented Reality en 360° media zijn in essentie natuurlijk gemaakt om de verkoop van producten, diensten en projecten te stimuleren. Het zijn middelen om klanten meer inzicht en beleving te geven, waardoor ze eerder overtuigd zijn een aankoop te doen of in zee te gaan met jouw bedrijf. StickyLock is dé specialist op het gebied van VR en AR en weet precies hoe deze ingezet kunnen worden bij marketingcampagnes en media-uitingen.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Augmented Reality in advertising

Advertising wordt een stuk leuker met Augmented Reality. Mensen worden blootgesteld aan een dagelijkse stroom van advertenties en zijn daar inmiddels immuun voor geworden. Gewone advertenties zien we niet meer, opvallen wordt steeds moeilijker. AR advertenties zijn daarin juist wél opvallend wat ervoor zorgt dat jouw advertentie wel bekeken wordt. Daarnaast kan het nog verder gaan dan enkel een AR advertentie. We kunnen bijvoorbeeld een AR filter voor je ontwikkelen, waarbij het mogelijk wordt om kleding, zonnebrillen of zelfs make-up te visualiseren. Zo weten klanten meteen hoe het ze staat en kunnen ze dit vervolgens met één druk op de knop kopen of delen op social media, waardoor de engagement alleen maar groter wordt.

Virtual Reality en 360° video reclame

Virtual Reality kan ook ingezet worden voor reclame. Bij Virtual Reality reclame hoort niet alleen reclame waarvoor je dus ook echt een VR bril nodig hebt. Nog niemand scrollt namelijk door zijn telefoon of computerscherm met een VR bril op. Onder Virtual Reality reclame valt ook de 360° video. Denk bijvoorbeeld aan de reclames van Nike, waarbij jij op het voetbalveld staat en helemaal om je heen kan kijken, door enkel je telefoon te bewegen. En natuurlijk heb je dan Nike schoenen aan. Zulke creatieve campagnes zorgen voor shareability, likeability en verhogen natuurlijk de conversie van jouw product.

Gaat Augmented of Virtual Reality advertising ook jouw campagne verrijken? 

StickyLock staat voor je klaar om samen met jou de meest creatieve campagnes in combinatie met Augmented Reality of 360° media te bedenken, ontwikkelen en publiceren. Wij hebben de juiste specialisten in huis die met de allernieuwste technologie werken om jouw campagne tot een succes te maken. Met ons oog voor detail is ieder maatwerk mogelijk. Benieuwd naar wat wij voor jouw campagne kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.