facebook

KLEDING

DETAILHANDEL

Kleding passen met Augmented Reality

Online kleding passen

Plaats een kledingstuk vanaf een website of uit een app op je lichaam, hoofd of om je voeten, en zie hoe het kledingstuk bij jou staat! De kracht van Augmented Reality (AR) is dat je exact weet of het kledingstuk geschikt is en past.

Schoenen

Bekijk de schoenen van alle kanten, plaats ze over je voeten om te kijken of ze staan.

Kleding

Zie of de kleding je past en combineer zelf de juiste outfit. Bekijk de kleding vanuit alle hoeken en stel de maat en de perfecte combinatie samen.

Accessoires

Bekijk een horloge om je pols, een ketting om je hals, of die mooie oorbellen en zie of het past bij je outfit.

Kleding collectie tonen met AR

De collectie is altijd beschikbaar om virtueel te kunnen bekijken en er is een kleinere ruimte nodig om de gehele collectie te tonen. Doordat klanten exact weten wat ze kopen verlaagt dit de retouren en bespaar je tijd en geld.

Online kleding passen met AR: the best of both worlds

Steeds meer kleding wordt online besteld. Het is makkelijk, snel en je hoeft er de deur niet vooruit. Ideaal, toch? Dat is zeker het geval, toch wordt er nog erg veel geretourneerd omdat kledingstukken bijvoorbeeld niet passen, of toch niet helemaal staan. Online kleding bestellen heeft namelijk één groot nadeel; de kleding kan niet gepast worden! Augmented Reality brengt daar verandering in en geeft de klant een ervaring waarbij kleding online besteld kan worden en toch gepast kan worden.

De voordelen van kleding verkopen met Augmented Reality

Voor de klant biedt kleding kopen met AR dus veel voordelen. Dat betekent dat dit voor de verkopende kant ook geldt! Wanneer je online kleding verkoopt, wil je natuurlijk zo min mogelijk retouren. Klanten die online al kunnen kijken of een kledingstuk ze staat, kunnen eerder al besluiten of ze het product willen hebben of niet, waardoor het aantal retouren zeker zal verminderen. Daarnaast is het ook een opvallende marketingtool; wie wil nu niet online kleding passen? Er zijn nog weinig zaken die dit doen, dus zeker een manier om op te vallen tussen de andere kledingwinkels.

Ook Augmented Reality inzetten voor jouw kledingwinkel?

Ben jij benieuwd wat Augmented Reality voor jouw kledingwinkel kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden met je en horen graag wat je wensen zijn.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.