facebook

INTERIEUR

DETAILHANDEL

Augmented Reality in het interieur

Visualiseer een artikel en plaats deze in de omgeving waar je hem wilt zien. Bekijk of het artikel naar wens is vanuit alle invalshoeken. De collectie is altijd beschikbaar om te kunnen bekijken. Er is een kleinere ruimte nodig om de gehele collectie te tonen. Onderscheid jezelf en laat je klanten zien wat je kunt.

Digitaal een huis inrichten

Met Augmented Reality (AR) help je klanten bij de moeilijke fase van de aankoop, namelijk visualisatie. Geef je klanten de mogelijkheid om jouw meubels in hun eigen woonkamer te zien voordat ze deze aanschaffen. Met de camera van een smartphone of tablet plaatsen klanten 3D-modellen van je meubels in de live omgeving. Hierdoor neem je twijfels weg, verminder je retouren en verhoog je je conversie.

Configurator

Geef klanten de mogelijkheid om het eindresultaat te zien van alle gekozen opties van bijvoorbeeld een kast. Als een meubel te veel opties heeft, is het vaak lastig visualiseren voor je klanten. Laat ze daarom zelf een kast in elkaar zetten! Neem twijfel weg, verminder de kans op retouren en verhoog je conversie met een configurator op je website of via een app.

Tuin digitaal inrichten

Geef je klanten met Augmented Reality (AR) de mogelijkheid om tuinmeubels met hun smartphone of tablet virtueel in hun eigen tuin te plaatsen. Met AR plaatsen ze 3D-modellen in hun tuin en zien ze direct het resultaat. Vergelijk producten, kijk of het bij het interieur past en of de tuin opfleurt, nog voordat het product is aangeschaft.

Digitaal slaapkamers inrichten met Augmented Reality

Laat je klanten met Augmented Reality (AR) zelf hun slaapkamer inrichten! Bedden met elkaar vergelijken, zien welke past en hoeveel ruimte ze nog over hebben. Het kan allemaal. Het enige wat ze nodig hebben is een smartphone of tablet en ze plaatsen 3D-modellen van jouw producten met het kleinste gemak in hun eigen huis. Dit maakt de keuze een stuk gemakkelijker.

Configurator

Laat klanten hun eigen bed samenstellen op je website of in een app. Alle opties die jij als bedrijf aanbiedt zijn beschikbaar in de configurator. Hierdoor zien klanten hoe het bed eruit komt te zien nadat ze alle gewenste opties hebben gekozen. Verminder retouren en neem twijfel weg met een optimale productbeleving door middel van visualisatie.

Keukens

Vaak zie je niet alle keukens in de verschillende mogelijke kleuren in een showroom. Augmented Reality (AR) zorgt ervoor dat ze allemaal in 3D beschikbaar zijn. Klanten kunnen deze zelf met hun smartphone of tablet live in hun eigen keuken plaatsen. Ze vergelijken vervolgens keukens en kleuren en bekijken welke keuken het beste past bij de rest van het interieur. AR helpt bij het beslissingsproces.

Kantoormeubelen

Veel bedrijven richten kantoren op dezelfde manier in. Maar welke meubels passen in de diverse ruimtes en welke meubels hebben de juiste grootte? Met Augmented Reality (AR) richten je klanten met hun smartphone of tablet gehele ruimtes in zonder dat ze de producten hebben gekocht. Zo zijn ze zeker van hun keuze en de kans op retouren vermindert. Verder neem je twijfels weg en onderscheid je je bedrijf van concurrenten door gebruik te maken van innoverende technologieën.

Verwarming

Plaats de verwarming, haard of kachel in de omgeving en bekijk deze vanuit alle invalshoeken tot in detail. Klanten zien exact hoe een product thuis staat! Omdat de klanten in Augmented Reality (AR) exact zien wat zij daadwerkelijk aanschaffen hebben zij een veel betere productbeleving. Dit helpt bij de keuze van de aankoop. De collectie is altijd beschikbaar om virtueel te bekijken en je hebt een kleinere showroom nodig om de gehele collectie te tonen.

Multimedia

Neem twijfels weg bij je klanten door ze de kans te geven om het formaat van bijvoorbeeld een televisie te zien in hun eigen woonkamer. Hierdoor zien ze in Augmented Reality (AR) welk formaat het beste past en het mooiste staat in de woonkamer. Zo zorg je ervoor dat je klanten de juiste keuze maken. Je neemt twijfels weg, klanten gaan eerder over tot aankoop en zo verhoog je je conversie.

Witgoed

Augmented Reality (AR) maakt het mogelijk om, zonder te meten, te zien of je wasmachine of koelkast past op de plaats waar je klant hem wil hebben. Ook kunnen ze modellen vergelijken. Hierdoor verminder je de kans op onaangename verrassingen achteraf en verminder je retouren en verhoog je de klanttevredenheid.

Virtual Reality in het interieur

Interieur

Gebruik VR om je omgeving in te richten en hier doorheen te lopen. Met VR kun je door een ontwerp heen lopen en laten zien wat de mogelijkheden zijn. Door gebruik te maken van VR kun je tijd en kosten besparen in het ontwerpproces.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.