facebook

INDUSTRIE

INNOVATIEF IN ONTWIKKELEN

Industrie

Binnen de industrie zijn Virtual en Augmented Reality op veel verschillende vlakken van toepassing. Of het nu gaat om het ontwikkelen van auto’s, vliegtuigen en schepen of het onderhoud en hulp op afstand ervan. StickyLock is dé specialist op het gebied van AR en VR en heeft al meerdere industriële bedrijven verrijkt met onze oplossingen met AR en VR.

Wat kunnen wij je mee helpen?

Virtual Reality in de industrie

Iets verkopen wat er nog niet is, is een van de meest lastige dingen. Zo ook in de industrie, bijvoorbeeld in het produceren van schepen, auto’s en vliegtuigen. Je wil laten zien hoe het eruit komt te zien; mensen niet alleen een beeld maar ook beleving bieden. Met Virtual Reality kan dat, ook in de industrie. StickyLock creëert geheel naar wens en precies hoe het eruit moet zien, zodat jouw klant met een VR bril op zo door het nieuwe schip of vliegtuig heen loopt of rijdt in zijn toekomstige auto. Hierdoor bespaar je tijd, verhoog je de kans op conversie en is het natuurlijk een geweldige promotietool.

VR trainingen binnen de industrie

Daarnaast kan Virtual Reality ook goed toegepast worden op het gebied van trainingen in de industrie. Denk bijvoorbeeld aan het geven van VR trainingen in bijvoorbeeld het assembleren van een machine of het gebruik van bepaald gereedschap. VR creëert levensechte ervaringen waardoor je fysieke situaties niet hoeft in te richten of om te bouwen. Dit vermindert niet alleen kosten en tijd, maar natuurlijk ook het risico op ongelukken. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om veiligheidsregels en noodsituaties te tonen in de vorm van een VR video.

Augmented Reality in de industrie

Ook Augmented Reality voegt een stuk visualisatie toe aan de industrie. Interieurs van schepen en auto’s kunnen zo bijvoorbeeld ingedeeld worden door de koper. Of laat het schip plaatsen in de haven waarbij men om het schip heen kan lopen en vanuit alle invalshoeken kan bekijken. Alle specifieke onderdelen kunnen stuk voor stuk en van elke kant bekeken worden. Visualisatie is de optimale manier van informatie verschaffen; het is overtuigend en bevordert het beslissingsproces van de klant.

Benieuwd naar de mogelijkheden van AR en VR in de industrie?

Ben jij benieuwd naar wat AR en VR jouw industriële bedrijf kunnen bieden? We vertellen je er graag meer over en hebben de nodige specialisten voor je klaar zitten. Zij gebruiken de allernieuwste technologie en werken altijd met oog voor detail. Van kant-en-klare oplossingen tot specifiek maatwerk; alles is mogelijk. Neem gerust contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.