facebook

GEMEENTES

VISUELE COMMUNICATIE TUSSEN INWONER EN GEMEENTE

Bij beslissingen binnen gemeentes is het erg belangrijk om zaken goed te visualiseren. Moet het centrum bijvoorbeeld heringericht worden? Wordt er een nieuwe wijk gebouwd en moet er goed gekeken worden naar de straten en de verkeersveiligheid? Of wil je graag de inwoners van de gemeente mee laten beslissen over bepaalde zaken? Augmented en Virtual Reality bieden de oplossing. StickyLock is de specialist op het gebied van AR en VR en heeft al meerdere gemeentes geholpen met het uitwerken en visualiseren van diverse projecten. 

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN?

Vertrouwen winnen van aanbesteders met AR

Bij nieuwe bouwprojecten moeten ook aanbesteders gevonden worden. Hiervoor moeten risicobeheersmaatregelen in kaart gebracht worden. Normaal gesproken gebeurt dat natuurlijk met GOTIK of RISMAN methodes in een tabel; allemaal erg theoretisch. In de praktijk moet nog maar blijken of alles goed ingecalculeerd is. Meestal gaat dat goed, maar met Augmented Reality kun je deze foutmarge naar nul brengen.

BURGERPARTICIPATIE MET AUGMENTED REALITY

Daarnaast kunnen gemeentes Augmented Reality ook inzetten voor burgerparticipatieprojecten. Wanneer je in de gemeente bijvoorbeeld nieuwe pleinen of speeltuinen wil inrichten, is het belangrijk om je inwoners niet te vergeten. Wat vinden zij ervan en hoe zien zij het voor zich? Met Augmented Reality kun je burgers direct laten meebeslissen in het uiteindelijke ontwerp. Ze kunnen met AR zelf objecten in de openbare ruimte plaatsen en zo naar eigen zin inrichten. Met deze manier van burgerparticipatie zorg je voor meer betrokkenheid en neem je bezwaren weg. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van Augmented Reality voor jouw gemeente?

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden die Augmented Reality jouw gemeente kunnen bieden, neem dan eens contact met ons op. Meerdere gemeentes ging je al voor en hebben onze unieke manier van werken ervaren. Van maatwerk tot kant-en-klare producties; wij werken met oog voor detail en met de allernieuwste technieken. We horen graag hoe we jouw gemeente van dienst kunnen zijn!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.