facebook

GAMIFICATION

GAMIFICATION SUCCESVOL INZETTEN

GAMIFICATION

Gamification wordt gedefinieerd als het toepassen van gametechnieken in niet-game omgevingen om de gebruikers ervan bijvoorbeeld te motiveren of om gedragsverandering te stimuleren. Wanneer je voor een strategie met gamification gaat, is het belangrijk om dit helemaal goed te doen, anders kan het wel eens een averechts effect veroorzaken. StickyLock heeft de juiste specialisten in huis om van jouw gamification traject een succes te maken.

Gamification inzetten voor jouw business

Uit veel onderzoeken blijkt dat gamification erg succesvol is bij het aanleren van nieuwe werkwijzen of het behalen van doelen op de werkvloer. Dat is dan ook waar wij op richten; het toevoegen van een spelelement op de werkvloer die je werknemers triggert op bepaalde doelen te halen. Dit element voegen wij toe aan een applicatie waardoor je werknemers hun doelen overzichtelijk hebben. Ook zien ze wat ze moeten doen om deze nog te behalen. Zodoende werken ze efficiënter en doelgerichter waardoor je kostbare tijd wint!

ONZE GAME STUDIO

Wil je weten wat StickyLock nog meer voor je kan betekenen op het gebied van games?

ONTDEK MEER

De voordelen van gamification op de werkvloer

Gamification biedt veel verschillende voordelen op de werkvloer, mits juist ingezet. Zo kan het bijvoorbeeld zorgen voor een beter klimaat op de werkvloer; denk aan een spel waarbij werknemers beloond worden wanneer ze hun computer ‘s avonds en in het weekend niet aanzetten. Ook kan het zorgen voor het testen en up-to-date houden van kennis. Denk daarbij aan quizzen tegen collega’s of spellen voor brainstormsessies waarmee werknemers gestimuleerd worden om out of the box te denken. Een beetje competitie op de werkvloer is daarnaast ook niet mis. Een spel voor een salesafdeling waarin wordt bijgehouden hoeveel men verkoopt en de beste verkoper iets kan winnen, zorgt ervoor dat iedereen beter zijn best gaat doen. 

Gamification op de werkvloer realiseren met StickyLock

Klinkt allemaal erg goed, gamification op de werkvloer. Maar hoe kun je zoiets realiseren, als je inhouse niemand hebt die games kan ontwikkelen? Dan staat StickyLock voor je klaar. Wij hebben de juiste specialisten in dienst die jouw idee verder kunnen ontwikkelen tot een goede game die jouw werknemers motiveert of waarmee gewenste gedragsverandering gerealiseerd kan worden. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.