facebook

GAME PUBLISHING

GAME MARKETING OP MAAT

GAME PUBLISHING

Voor het gehele proces van game ontwikkeling kun je bij ons terecht; dus ook voor publishing. Wij hebben de juiste specialisten rondlopen die precies weten hoe jouw game het beste in de markt gezet kan worden. Dus ben jij bezig met de ontwikkeling van een game en kun je wel wat hulp gebruiken met de publishing en marketing hiervan? Wij staan voor je klaar.

Publishing voor indie game designers

We gaan graag de samenwerking aan en vinden die op het gebied van game publishing vooral met indie game designers die bijvoorbeeld niet alles in huis hebben om een toffe game goed onder de aandacht te krijgen in de sales fase. Op elk punt van de ontwikkelfase en marketingfase van een game kunnen wij ondersteuning bieden. Dus hoe ver je ook bent, of juist niet bent, wij helpen graag om van jouw game een succes te maken.

WOVEN

EEN ADVENTURE PUZZLE GAME MET ONTSPANNENDE GAMEPLAY

ONTDEK MEER

Game marketing

Eén van de vele voordelen van werken met StickyLock is dat wij een zogeheten “one-stop-shop” zijn. Wij hebben alles in huis om een game van begin tot eind te kunnen ontwikkelen. Wanneer je enkel een gaaf game idee hebt, maar zelf niet de mogelijkheden om dit te ontwikkelen, kun je bij ons terecht. Maar wij verzorgen ook graag de marketing voor jouw al ontwikkelde game. Op elk punt van het proces kun je bij ons terecht. 

Game publishing door StickyLock

Onze marketingspecialisten weten precies hoe ze een game goed in de markt kunnen zetten. Hierbij kijken we natuurlijk naar de doelgroep van je game en waar deze zich verbindt. Vervolgens hebben we alle kennis en middelen in huis om de marketing van je game zo uit te voeren dat het een succes wordt. Zin om er eens over te sparren? Neem gerust eens contact met ons op, wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

Publishing van jouw game

Met onze ervaring en middelen helpen wij jou met het publiceren van je game! Wij nemen de marketing uit handen en zorgen ervoor dat jouw game onder de welverdiende aandacht komt. Financiering nodig? Ook daar kunnen wij in ondersteunen! Wij gaan graag een samenwerking aan om jouw game te realiseren

CITY OF SPRINGS

FIX THIS BROKEN CLOCKWORK CITY

 

ONTDEK MEER

Samenwerken?

Met onze ervaring en middelen helpen wij jou met het publiceren van je game! Wij nemen de marketing uit handen en zorgen ervoor dat jouw game onder de welverdiende aandacht komt.

Financiering nodig? Ook daar kunnen wij in ondersteunen! Wij gaan graag een samenwerking aan om jouw game te realiseren.

Game Publishing diensten

Electronic Press Kit Distribution      Press Office      Press Release Drafting      PR Distribution
Press Release Writing      Discord Channel Management      Meet the Devs Video Production
Livestream Twitch Channel Management      Game Video Production      Graphic Design (Logo/User Interface)   Forum Setup and Interaction      Social Media Management      Community Management      Storefront Management
Media Coverage      Influencer Marketing (Paid and Free)      Game Key Distribution       Development Financing   Publish Steam/XBox/Playstation/Switch      Game Blog Writing and Posting        Play Testing      Game Consultancy

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.