facebook

EVENEMENTEN

BELEVEN EN HERBELEVEN

Op het gebied van Virtual Reality, Augmented Reality en 360 graden video’s hebben wij al veel voor evenementen gedaan. Evenementen draaien namelijk om beleving, en deze middelen dragen daar bijzonder goed aan bij. Denk aan extra beleving bij lezingen of het herbeleven van een evenement middels VR. Bij StickyLock zitten de juiste specialisten en gebruiken we de allernieuwste technologieën. Van kant-en-klare oplossingen tot maatwerk; wij staan voor je klaar.

WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN?

VR TOEVOEGEN AAN JE EVENEMENT

Wil je extra beleving toevoegen aan je evenement, dan kies je voor Virtual Reality. Bijvoorbeeld bij lezingen en presentaties wordt het steeds vaker gebruikt. Met Virtual Reality belandt jouw publiek in een totaal andere wereld waarin ze volledig gefocust zijn op jouw product of dienst. De kijker heeft met zijn of haar eigen bewegingen de regie; het beeld beweegt namelijk mee met de kijkrichting. Het maakt lezingen, presentaties, beursstands en workshops extra interessant, waardoor er veel mensen op af zullen komen.

Herbeleef evenementen in Virtual Reality en 360° video

Aftermovies worden pas echt bijzonder met Virtual Reality of een 360° video. Kan je evenement dit jaar niet doorgaan en wil je je gasten toch laten genieten? Concerten en festivals die in Virtual Reality worden afgespeeld geven de kijker de ervaring er toch bij te zijn. Zij die geweest zijn krijgen zo de mogelijkheid om het te herbeleven, zij die niet geweest zijn worden geprikkeld om de volgende editie wellicht wel te gaan. Maar ook voor beurzen en zakelijke evenementen kan het lonen om een aftermovie in VR of 360° te maken. Het kan dan ook gebruikt worden voor de marketing en promotie van de volgende editie. 

Opbouw van evenement makkelijker maken met AR

Op het gebied van evenementen, wordt er vaak gekozen voor VR of 360° media. Echter kan ook Augmented Reality een rol spelen bij evenementen. Moet er bijvoorbeeld een nieuw podium of andere indeling van het terrein of de zalen gemaakt worden? Dan kan Augmented Reality helpen om te onderzoeken welke opties mogelijk zijn.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw evenement?

Wil jij ook wat meer beleving toevoegen aan je event of juist meer engagement creëren na je evenement? StickyLock heeft de oplossing. Met Virtual Reality of 360° media zorgen wij er samen met jou voor dat je evenement onvergetelijk wordt. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.