PARKEREN DOOR EEN ANDERE BRIL

SPARK

“Parkeren door een andere bril”

In samenwerking met SPARK parkeerbeheer en Expoproof hebben wij deze 360 graden video gerealiseerd, die het verhaal achter de Albert Cuypgarage vertelt.

Samen met Expoproof en Barticipation hebben wij voor SPARK parkeerbeheer een VR-sessie georganiseerd die tijdens de vakbeurs Mobiliteit 2019 te zien was. Een primeur in de parkeerwereld!

In deze unieke VR-sessie ‘Bekijk parkeren door een andere bril’ kijk je létterlijk door een andere bril. De bezoekers van de vakbeurs stappen met de VR-bril de Albert Cuypgarage in Amsterdam binnen: de eerste parkeergarage onder een Amsterdamse gracht. De garage is medio 2018 geopend en heeft ruim €35,- miljoen gekost. Dankzij de 600 ondergrondse parkeerplaatsen is in de directe omgeving meer ruimte vrijgekomen voor de fietser, de voetganger en voor groen. Een efficiënt gebruik van de openbare ruimte. Maar wat is het effect van deze garage op de andere ambities in het gebied?

Het doel van deze VR-sessie is het bespreken en discussiëren over de impact van jouw keuzes op het gebied van parkeren in het bereiken van de ambities van jouw stad.

CURIOUS ABOUT OUR OPTIONS?

CONTACT US

CURIOUS ABOUT OUR OPTIONS?

CONTACT US

Correspondence Address

Zekeringstraat 17
1014 BM  Amsterdam
Netherlands

Visiting address

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Netherlands
Telephone: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com
Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.
admin
admin

en_USEnglish
nl_NL_formalDutch en_USEnglish