facebook

Your tooltip content goes here

Your tooltip content goes here

Your tooltip content goes here

Your tooltip content goes here

Your tooltip content goes here

ONLINE MARKETING

AR marketing campaign

Geef je 2D campagnes zoals social media campagnes en extra dimensie door hier een QR-code met AR in toe te voegen. Zo kan je een product die je boost tot leven laten komen in de live omgeving. Ook kun je met AR leuke toevoegingen bieden aan een campagne zoals de bekende “Burn that ad” campagne. Activeer je klanten!

Informative

AR kan informatief werken door een product extra informatie te geven in AR. Denk hierbij aan een echte auto die je scant waarbij vervolgens in AR informatie over de motor, over het multimedia systeem en bijvoorbeeld over de banden tevoorschijn komt. Hierdoor heb je minder personeel nodig omdat je klanten zelf informatie kunnen inwinnen.

Visualization

Bij sommige grote producten zoals speeltoestellen is het moeilijk in te schatten hoe groot deze daadwerkelijk is. Ook wil de klant zien hoeveel ruimte ze over hebben als het speeltoestel in de tuin komt. Doordat je deze van tevoren in AR kunt plaatsen in de live omgeving heeft de klant veel meer inzicht. Dit vermindert de kans op retouren en door twijfel weg te nemen verhoog je je conversie.

Storytelling

Ook voor VR en 360 video

Branding is vaak een belangrijk onderdeel van online marketingbureaus. AR laat zien dat je innovatief bent en dus meegaat met de tijd. Verder geeft AR een functionele toevoeging door visualisatie maar ook zeker wow factor. 360º promotiefilm geeft je bedrijf weer op een innovatieve transparante manier. Doordat je echt alle aspecten filmt geef je je klant het gevoel dat je niks te verbergen hebt. Door 360º video en VR te combineren geef je de klant een onvergetelijk ervaring waarbij het lijkt alsof ze midden in de film staan.

CURIOUS ABOUT WHAT OUR SERVICES
CAN ADD TO YOUR BUSINESS?

We are always open to brainstorm together, to explore new
innovative possibilities and get to work for you personally.

I WANT TO INNOVATE!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

I WOULD LIKE TO INNOVATE!

Correspondence Address

Zekeringstraat 17
1014 BM  Amsterdam
Netherlands

Visiting address

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Netherlands
Telephone: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

For more information, apply for an AR brochure !
We will send it to you.

en_USEnglish