facebook

HORECA

RECREATIE & HORECA

Augmented Reality in de horeca

AR kleurplaten

Laat je kleurplaat tot leven komen door met Augmented Reality (AR) een (geanimeerd) 3D-figuur te laten verschijnen die iets grappigs doet of vertelt. Kinderen willen graag naar jouw restaurant komen om te kleuren en zullen de kleurplaat ook thuis nog eens herbeleven. En de kans is natuurlijk groter dat ze vaker willen terugkomen! Maak een aantal verschillende kleurplaten, zodat ze, iedere keer dat ze langskomen, iets nieuws beleven.

Gebruik een 3D-menu 

Geef je menukaart met Augmented Reality (AR) extra informatie over waar bijvoorbeeld de wijn vandaan komt of wat voor soort druif er is gebruikt. Vertel welke wijn het beste smaakt bij een gerecht of geef informatie over ingrediënten en allergieën. Licht dagmenu’s uit of laat zien wat de meest bestelde gerechten zijn, door deze als een klein 3D-menu te tonen. 

Maak van je restaurant een AR restaurant

Door AR toe te voegen aan je restaurant geef je mensen niet enkel een menu of een drankje, maar een hele belevenis. Het geeft je gasten het idee dat ze steeds nieuwe dingen kunnen ontdekken op een leuke, speelse manier. Op die manier zijn gasten veel sneller geneigd terug te komen en zo verhoog je dus de conversie. Schenk je gasten de interactieve extra service waar zij voor (terug)komen!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.