facebook

E-COMMERCE

DETAILHANDEL

Augmented Reality

Augmented Reality (AR) zorgt voor een betere productbeleving. Het geeft een nieuwe dimensie aan je product. Levensechte ervaring die tot hogere klantloyaliteit leidt. AR is een interactieve beleving waarmee je digitale 3D-objecten, door middel van smartphone of tablet, in de werkelijkheid plaatst. Je kijkt naar de omgeving waar deze objecten feilloos aan worden toegevoegd, vanuit elk perspectief te bekijken is, tot in de kleinste details. De echte wereld wordt verrijkt met aanvullende digitale informatie.

Hogere conversie

Klanten gaan eerder over tot aankoop.

Vermindering online retouren

Men kan alle details gemakkelijk levensecht waarnemen.

Hoge Attentiewaarde

AR is alles behalve mainstream en dus uniek en opvallend.

KLEDING & FASHION

Een revolutie teweegbrengen

in de kledingindustrie

Ontdek & lees meer

Kleding visualiseren

Kleding wordt ontzettend vaak geretourneerd. De oplossing? Kleding passen met AR! Jouw klanten plaatsen eenvoudig vanaf je app een 3D-kledingstuk op hun lichaam, hoofd of om de voeten, en zien hoe het kledingstuk bij hen staat! De kracht van AR is dat je als klant exact weet of het kledingstuk geschikt is en past. Dit haalt bij mensen de twijfel weg en het reduceert het terugsturen van producten.

Duurzaam

Als winkel heb je dus het voordeel dat er minder retouren zijn, maar vooral ook dat je een kleinere ruimte nodig hebt om je kleding te showen. Je klanten zien en passen de kleding namelijk thuis met AR.

INTERIEUR

Plaats meubels direct in je woonkamer,

zonder zwaar te hoeven tillen!

Ontdek & lees meer

Meubels & woonaccessoires

Met Augmented Reality (AR) help je klanten bij de moeilijke fase van de aankoop, namelijk visualisatie. Dit is nu mogelijk doordat je klanten jouw meubels in hun eigen woonkamer kunnen zien, nog voordat ze deze aanschaffen. Ze plaatsen met het kleinste gemak 3D-modellen van je meubels in de live omgeving, door middel van de camera van een smartphone of tablet. Zo neem je twijfels weg, verminder je retouren en verhoog je je conversie.

Configurator

Eindresultaat zien van een kast of bank na alle gekozen opties? Ook dat kan! Als een meubel teveel opties heeft, is visualisatie vaak lastig voor je klanten. Ze kunnen met de configurator zelf een meubel in elkaar zetten. Ook hier geldt: verhoging van je conversie, het wegnemen van twijfel en verminder de kans op retouren met een configurator op je website of via een app.

VERPAKKINGEN

Denk “outside the box”, letterlijk!

Ontdek & lees meer

Innoveren

Een verpakking kan meer zijn dan alleen een omhulsel van een product. De groeiende e-commercemarkt stimuleert de innovatie in verpakkingen, denk aan anti-diefstal of duurzaamheid. Augmented Reality (AR) is een innovatie op het gebied van uitgebreide informatie-overdacht en visuele inleving alvorens de aankoop van het product. Het helpt bij het aankoopproces en reduceert retourzendingen. De productbeleving moet immers al bij de verpakking beginnen!

Interactief

Maak je verpakking interactief door hier een QR-code op te printen. Scan de code met de camera van je smartphone of tablet en door middel van AR wordt er digitaal informatie over het product getoond. Toon een animatie hoe het product in elkaar moet worden gezet, of koppel er een prijsvraag aan. Met onze creativiteit zijn er genoeg mogelijkheden!

3D MODELLEN VOOR OP JE WEBSITE

Door gebruik te maken van AR kun je je webshop een boost geven. De stap naar AR is namelijk maar klein als je al gebruikmaakt van 3D-modellen op je website.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.