DOCUMENTAIRES

MEDIA & ADVERTISING

Virtual Reality & 360 Media

Natuurgebieden

Met Virtual Reality (VR) kun je het verleden, het heden en de toekomst van natuurgebieden prachtig verhalen. Geef mensen een geweldige ervaring door een wandeling te filmen met een rijke geschiedenis. Dit kan allemaal in VR of met een 360°-camera. Doordat je om je heen kunt kijken, lijkt het toch alsof je er zelf bij bent. Je beleeft dit het beste en heel intens met een VR-bril op!

Culturele bestemmingen

Rondleidingen, presentaties en additionele informatie toevoegen aan een Virtual Reality (VR)-video zorgt ervoor dat je meer mensen kunt bereiken. Denk aan bijvoorbeeld museumbezoeken, theater of concerten in VR of een 360°-video. Niet iedereen hoeft naar al deze locaties af te reizen, mensen kunnen jouw culturele bestemming ook van een afstand beleven.

Re-enactment

Historische gebeurtenissen zijn prachtig om terug te zien! Naast films of het theater is deze vorm van het naspelen van de geschiedenis nog altijd aanwezig. Re-enactment kan heel goed extra aandacht krijgen door deze situaties te filmen in Virtual Reality of met een 360°-camera. Mensen beleven dit schouwspel met een VR-bril op alsof ze er zelf bij zijn.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com
nl_NL_formalDutch
en_USEnglish nl_NL_formalDutch