facebook

Detailhandel

VERHOOG KLANTLOYALITEIT

Augmented en Virtual Reality zijn uitstekende marketingmiddelen voor de detailhandel, zowel online als in store. We hebben al verschillende projecten mogen doen voor bijvoorbeeld kledingwinkels, waarbij als het ware online kleding gepast kan worden en van alle kanten bekeken worden. Maar ook voor autodealers, de interieurbranche en zelfs de eroticabranche kan AR en VR een groot verschil maken in het aankoopproces.

WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN?

ONLINE AANKOPEN MET AR

Augmented Reality zorgt voor een betere beleving van het product. Het kan vooraf niet alleen bekeken, maar ook beleefd worden. Het biedt een levensechte ervaring van het product. Er kan bekeken worden of een paar schoenen of een bril je wel echt staat. Alle details van die ene auto kunnen vanuit je luie stoel bekeken worden, zonder dat je ervoor naar de showroom hoeft. En past die nieuwe tafel eigenlijk wel bij je interieur? AR neemt al vroeg in het aankoopproces de vragen en twijfels weg. Dit zorgt voor een hogere klantloyaliteit, wat zorgt voor een hogere conversie en de vermindering van online retouren. Daarnaast valt het op; AR is allesbehalve mainstream en uniek; men zal het graag uit willen proberen.

AUGMENTED REALITY VOOR JOUW (ONLINE) STORE

In winkels waar aankopen gedaan die bijvoorbeeld op maat gemaakt worden, is Augmented Reality een uitkomst. Een keuken samenstellen wordt een stuk makkelijker als je het al voor je kan zien. En een bank of eettafel die op maat gemaakt moet worden, verkoopt een stuk makkelijker wanneer consumenten het al kunnen zien. Auto laten wrappen? Je kiest de juiste kleur een stuk makkelijker uit wanneer je het voor je ziet! Of je nu een webshop of een fysieke winkel hebt, Augmented Reality zorgt ervoor dat klanten eerder overgaan tot aankoop door een onvergetelijke productbeleving en een efficiënt ontwerpproces.

Benieuwd wat AR voor jouw winkel kan betekenen?
Ben je ook op zoek naar een manier om klanten te doen verbazen en ze hun producten al te laten zien nog voordat ze gemaakt worden? Of wil jij graag het retourenaantal op je webshop verminderen en ervoor zorgen dat klanten al meteen kunnen zien of iets ze staat, nog voordat ze het besteld hebben? Of heb jij een ander creatief idee waar je Augmented Reality voor nodig hebt? StickyLock is de specialist op het gebied van Augmented Reality en helpt je graag verder. Neem eens vrijblijvend contact met ons op!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.