CREATIVE STUDIO

ANIMATIES EN MEER

 

Onze creative studio met vele mogelijkheden

Wij beschikken over een studio met alles erop en eraan! We leveren diensten waarbij gebruik van greenscreen wordt toegepast voor foto- en videomateriaal. Een plateau dat 360 graden rondraaid en vanuit alle kanten gefotografeerd kan worden zodat er een hoogwaardig 3D model ontstaat dat te gebruiken is in vele toepassingen. En daar bovenop ook nog een sensor pak om levensechte animaties op te nemen! Ontdek onze creative studio en zie welke toepassingen voor jou interessant zijn!

DE VOORDELEN VAN ONZE STUDIO

Ruim aanbod aan mogelijkheden

Zet je producten beter in het licht op een unieke manier.

Innoverende technieken

Verassende toepassingen voor een brede blik op nieuwe mogelijkheden.

Verhoging van klant loyaliteit

Klanten vergeten je niet door je creatieve benadering!

MOTION CAPTURE

Levensechte animaties

Maak jouw characters levensecht met Motion Capture!

Motion Capture is het opnemen van bewegingen van acteurs zodat deze gebruikt kunnen worden voor realistische 3D animaties. Verschillende sensoren worden over de gewrichten en ledematen van het personage verspreid. De sensoren reageren op bewegingen en rotaties door deze te registreren en met de juiste software te verwerken zijn de bewegingen van jouw character niet meer van echt te onderscheiden!

VOORDELEN VAN MOTION CAPTURE

Tijdsbesparing

Subtiele bewegingen hoeven niet geanimeerd te worden, waardoor je sneller klaar bent.

Verschillende personages

Mocap is niet gelimiteerd aan menselijke personages. Een draak, robot of aap? Het is allemaal mogelijk.

Natuurlijke animaties

Bewegingen zijn verbonden aan een echt persoon en zullen er dus natuurlijker uit zien.

StickyLock – realistische characters voor jouw game!

Met onze motion capture diensten bieden we een innovatieve en onderscheidende oplossing op het gebied van animatie. Door het gebruik van Mocap kun je namelijk realistische animaties creëren en gebruiken in jouw producten. De natuurlijke bewegingen van de characters zorgen ervoor dat de uiteindelijke ervaring van jouw klanten zonder twijfel de lucht in zal schieten!

3D FOTO STUDIO

Wij leggen alles voor je vast in 3D!

Jouw moment een stap verder

Bij StickyLock kun je niet alleen terecht voor allerlei VR en AR oplossing, 360video en 3D modelling. Ook hebben wij een hoogwaardige 3D fotostudio die voorzien is van alles wat je eventueel nodig kunt hebben. Van kwalitatief prachtige foto’s tot aan een green screen en dat alles onder één kap!

VOORDELEN VAN ONZE 3D FOTOSTUDIO

Fotografie

Wij zetten zonder problemen jouw producten op de foto. Hieruit kan er na behoefte later een 3D model van gemaakt worden.

Professionele apparatuur

Wij beschikken over een breed scala aan (licht)apparatuur, foto- en videocamera’s en software producten.

Greenscreen

Specifieke of bijzondere achtergronden voor opnames of foto’s. Met een greenscreen kunnen we het makkelijk en snel voor je realiseren!

MACHINE VISION

Analyse en beeldverwerking

Data uit beeld genereren

Machine Vision kun je, kort door de bocht, omschrijven als het genereren van informatie uit beeldmateriaal. Hierbij kan gedacht worden aan barcodes maar ook aan dingen als gezichtsherkenning of het herkennen van een object. Er wordt gekeken naar hoe groot of klein desbetreffend object is en hoe deze precies gepositioneerd is. Beeld kan dus worden gedigitaliseerd en er kunnen bewerkingen en interpretaties worden gedaan.

Filters

Dankzij onze verschillende expertises kunnen we nu ook hele toffe Instagram filters op maat maken. De filters worden ‘from scratch’ gecreëerd precies zoals jij ze wil hebben. Heeft jouw bedrijf een eigen mascotte? Of wil je een andere filter? Laat het ons weten en wij kijken hoe we dit voor je kunnen realiseren!

Bekijk hier ons voorbeeld!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.

nl_NL_formalDutch