facebook

BRANDING

MEDIA & ADVERTISING

Augmented Reality marketing

AR marketing

Geef je 2D-campagnes zoals op social media een extra dimensie door hier een QR-code met Augmented Reality (AR) aan toe te voegen. Zo laat je een product dat je uitlicht tot leven komen in de echte omgeving! Ook kun je met AR leuke features toevoegen aan een campagne, zoals de bekende “Burn that ad” campagne van Burger King. Activeer je klanten en laat ze interactief bezig zijn met jouw merk om nog meer aandacht te krijgen.

De informatieve kracht van AR marketing

Augmented Reality (AR) werkt informatief door een product van extra informatie te voorzien. Denk hierbij aan een QR-code die je bij een echte auto scant waar vervolgens in AR informatie over de motor, over het multimediasysteem en bijvoorbeeld over de velgen tevoorschijn komt. Je hebt dan minder personeel nodig, omdat je klanten zelf informatie kunnen inwinnen. Daarnaast zorgt dit gemak en de snelle extra informatie voor progressie in het beslissingsproces.

Visualiseer je marketingcampagne met Augmented Reality

Bij sommige grote producten, zoals speeltoestellen, is het moeilijk in te schatten hoe groot ze daadwerkelijk zijn. Klanten willen graag zien hoeveel ruimte ze over hebben als het speeltoestel in de tuin komt te staan. Doordat deze klanten het product van tevoren met Augmented Reality (AR) kunnen plaatsen in hun eigen tuin, geeft het ze veel meer inzicht in het uiteindelijke product. Dit vermindert de kans op retouren en door twijfel weg te nemen verhoog je je conversie.

Virtual Reality & 360° Media

Een 360°-promotiefilm geeft je bedrijf op een innovatieve transparante manier weer. Doordat je echt alle aspecten filmt geef je klanten het gevoel dat je niks te verbergen hebt. Door 360°-video en Virtual Reality (VR) te combineren geef je klanten een onvergetelijke ervaring waarbij het lijkt alsof ze midden in de film staan!

Branding en storytelling met Virtual en Augmented Reality

Branding is vaak een belangrijk onderdeel van online marketingbureaus. Augmented Reality (AR) laat zien dat je innovatief bent en dus meegaat met de tijd. Verder heeft AR door visualisatie een functionele toevoeging en een wow-factor!

Is AR of VR marketing wat voor jouw bedrijf? 

Wil jij ook eens een marketing- of brandingcampagne opzetten die echt impact maakt en die opvalt tussen alle andere bedrijven? Neem dan gerust eens contact met ons op! Onze specialisten zitten voor je klaar om er een onontkoombare campagne van te maken.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.