facebook

Bouw en vastgoed

Digitaliseer bouwprocessen

StickyLock is dé specialist op het gebied van games, Augmented Reality, Virtual Reality en 360° media. Ook in de bouw- en vastgoedbranche hebben we al verschillende bedrijven verrast en geholpen met creatieve manieren om bijvoorbeeld het bouwproces te digitaliseren en de beleving van de klant te verrijken. We hebben vooral projecten gerealiseerd voor onder andere bedrijven in de architectuur, renovaties en vastgoed.

WAAR KUNNEN WIJ JE MEE HELPEN?

AUGMENTED REALITY IN DE BOUW

AR heeft de bouwsector veel te bieden. Zo kunnen architecten bijvoorbeeld een op een meer creatieve en directe manier aan stedenbouwkundigen laten zien hoe projecten er echt uit gaan zien. Augmented Reality zorgt ervoor dat men een beter beeld krijgt van deze projecten, wat kan zorgen voor snellere besluitvorming. Door vooraf meer inzichten te geven en een duidelijker beeld te kunnen geven van het eindresultaat, is men ook eerder geneigd te investeren. Wij hebben alle nodige specialisten en software in huis om jouw AR project te realiseren; wij bouwen graag met jou de brug tussen digitaal en werkelijkheid!

Virtual Reality in de bouw

Ga je graag een stapje verder, dan kun je bij ons ook terecht voor Virtual Reality om de beleving van je klant optimaal te verrijken. Het bouwproces kan zodanig gedigitaliseerd worden dat met een VR bril alvast de toekomstige woning bekeken en beleefd kan worden, nog voordat de eerste steen is gelegd. Dit is natuurlijk niet alleen mogelijk bij woningen, maar ook bij stadsprojecten, recreatietoepassingen en nog veel meer. 

MIDDENIN HET BOUWPROJECT MET 360° MEDIA

360° media ligt in het verlengde van Virtual Reality en is uitermate geschikt voor het laten bekijken en beleven van volledige bouwprojecten, bijvoorbeeld van parken, wijken en complexen. Met 360° media kunnen volledige rondleidingen gegeven worden op plekken waar nog helemaal niets staat. Je bevindt jezelf in een volledig digitale wereld, zonder dat je een speciale bril nodig hebt. Alles wordt met een speciale camera opgenomen waardoor je letterlijk om je heen kan kijken bij het bekijken van een 360° video.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bouwproject?

Worden er nieuwe appartementen of huizen gebouwd en wil je het liefst dat ze al verkocht zijn voor het bouwproces begint? Vaak wordt dit gedaan middels een modelwoning, maar met Augmented of Virtual Reality is dit niet meer nodig. Als architect jouw tekeningen tot leven laten komen? Ook dat is mogelijk. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die Augmented Reality, Virtual Reality of 360° media jouw bouwproject kunnen bieden? Neem dan eens contact op.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.