facebook

BEURZEN

EVENEMENTEN

Augmented Reality

Al je producten laten zien

Op een beurs is het vaak lastig om al je producten te laten zien. Met Augmented Reality (AR) heb je echter altijd je gehele portfolio bij de hand waardoor je klanten op maat kunt helpen! Door producten in de galerij van de AR-app te plaatsen bepaal jij exact wat je bij je hebt. Met AR kun je inzoomen op de details, producten vergelijken en om de producten heen lopen om alle aspecten te zien. Bovendien heb je een kleinere stand nodig om je producten te showen. Met AR geef je een extra productbeleving en door ruimtebesparing scheelt het je veel geld om op een beurs te staan.

Beursstand bekijken

Ontwerp jij stands voor beurzen? Dan kun je deze van tevoren in Augmented Reality laten bekijken. Hierdoor kun je op tijd aanpassingen doorvoeren waar nodig en kun je zien of er in de praktijk net zoveel ruimte is als in het beoogde ontwerp. Zo voorkom je onaangename verrassingen achteraf.

Stopping power creëren

Met Augmented Reality (AR) creëer je een wow-factor in je beursstand! Door iets te plaatsen in AR met je smartphone of tablet en dit te streamen naar een tv, verbaas je mensen met deze innoverende technologie. Daarnaast presenteer je zo je eigen producten op een unieke manier. Het creëren van stopping power zorgt ervoor dat je meer mensen naar je stand trekt.

Virtual Reality & 360 Media

VR Lezingen

Bied je potentiële klanten op een beurs een unieke ervaring door een Virtual Reality (VR)-lezing te organiseren. Doordat ze via een VR-bril kijken en in een andere wereld belanden, zijn ze de gehele VR-film volledig gefocust op jouw product of dienst. Met VR heeft de kijker zelf de regie doordat je alle kanten op kunt kijken en het beeld vervolgens meebeweegt in de kijkrichting. VR-lezingen zorgen ervoor dat er constant beweging is in je stand, het maakt anderen nieuwsgierig en trekt veel potentiële klanten naar je stand.

Live broadcasten

Geef je op een beurs een lezing en wil je graag meer mensen bereiken dan alleen de mensen op de beurs? Door de lezing live te broadcasten kan iedereen overal ter wereld meekijken. Door dit ook nog eens met een 360°-camera te filmen creëer je een unieke ervaring waarbij het lijkt alsof je erbij bent. We kunnen de lezingen ook zonder live broadcasting filmen met een 360°-camera waardoor mensen de lezing achteraf kunnen bekijken. Hierdoor haal je nog meer uit je lezing!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.