facebook

AUTODEALERS

DETAILHANDEL

Augmented reality in de automotive branche

Visualisatie van het voertuig in AR

Augmented Reality maakt grote stappen in de automotive branche. Laat je klanten bijvoorbeeld met AR een digitale auto op hun parkeerplaats of eigen oprit plaatsen en de auto vanuit alle invalshoeken bekijken. Ze kunnen zelf inzoomen tot op het ventieldopje. Jouw klant weet daadwerkelijk hoe de auto er in het echt uit zal zien, kan de details met gemak bekijken en zelfs binnenin een kijkje nemen. Een mooie promotie voor je bedrijf en een innovatieve manier om het beslissingsproces te bevorderen!

Laat klanten hun eigen auto samenstellen in AR

Met Augmented Reality kunnen klanten hun eigen auto samenstellen! Ze kunnen zelf de kleur, het interieur, soort dashboard, velgen en nog veel meer kiezen. Het samenstellen van de droomauto voor je klant wordt makkelijker. De klant ziet digitaal de nieuwe bolide direct op de eigen oprit staan!

Informatie over de auto geven met Augmented Reality

Ook het verstrekken van informatie in de automotive branche gaat makkelijker met AR. Laat een QR-code scannen en toon de auto met informatie digitaal in Augmented Reality. Verschaf op deze manier gemakkelijk extra informatie over de auto. Deze informatie is hierdoor snel toegankelijk en helpt de potentiële klant bij de uiteindelijke aankoop. Een innoverende manier om de auto extra onder de aandacht te brengen. Een vooruitstrevend communicatiemiddel voor jouw bedrijf.

Auto-onderdelen bekijken in AR

Toon 3D auto-onderdelen met bijbehorende specificaties in Augmented Reality (AR). Kies de juiste velg uit een lijst en plaats deze direct onder je auto. Je ziet direct het resultaat. Plaats eenvoudig een andere velg om deze te vergelijken. Op een hele eenvoudige en innoverende manier kiest de klant de juiste velg. Bied de klant deze verkoop verhogende tool aan en onderscheid jezelf van je concurrentie!

Virtual reality in de automotive branche

VR automotive

Niet alleen AR, maar ook VR biedt verschillende mogelijkheden in de automotive branche. Met een VR bril kunnen klanten bijvoorbeeld ervaren hoe het is om in hun potentiële nieuwe auto te zitten. Je biedt klanten zo een unieke ervaring, die ervoor zorgt dat ze eerder bereid zijn om over te gaan tot aankoop. 

360° promo video

360°-film zijn video-opnamen waarbij een beeld in elke richting tegelijkertijd wordt opgenomen met een speciaal daarvoor ontwikkelde camera. Kijk om je heen en zoom in of uit waar jij wilt. Je bepaalt zelf wat je ziet. Een goede promotie voor je bedrijf!

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.