AUTODEALERS

DETAILHANDEL

Augmented Reality

Visualisatie voertuig

Laat je klanten met Augmented Reality (AR) een digitale auto op hun parkeerplaats of eigen oprit plaatsen en de auto vanuit alle invalshoeken bekijken. Ze kunnen zelfs inzoomen tot op het ventieldopje. Jouw klant weet daadwerkelijk hoe de auto er in het echt uit zal zien, kan de details met gemak bekijken en zelfs binnenin een kijkje nemen. Een mooie promotie voor je bedrijf en een innovatieve manier om het beslissingsproces te bevorderen!

Configurator

Klanten stellen hun eigen auto samen in 3D! Kiezen de kleur, het interieur, soort dashboard, velgen etc. Het samenstellen van de droomauto voor je klant wordt makkelijker. De klant ziet digitaal de nieuwe bolide direct op de eigen oprit staan!

Informatie

Laat een QR-code scannen en toon de auto met informatie digitaal in Augmented Reality (AR). Verschaf op deze manier gemakkelijk extra informatie over de auto. Deze informatie is hierdoor snel toegankelijk en helpt de potentiële klant bij de uiteindelijke aankoop. Een innoverende manier om de auto extra onder de aandacht te brengen. Een vooruitstrevend communicatiemiddel voor jouw bedrijf.

Auto-onderdelen

Toon 3D auto-onderdelen met bijbehorende specificaties in Augmented Reality (AR). Kies de juiste velg uit een lijst en plaats deze direct onder je auto. Je ziet direct het resultaat. Plaats eenvoudig een andere velg om deze te vergelijken. Op een hele eenvoudige en innoverende manier kiest de klant de juiste velg. Bied de klant deze verkoop verhogende tool aan en onderscheid jezelf van je concurrentie!

Virtual Reality & 360 Media

Promo video

360°-film zijn video-opnamen waarbij een beeld in elke richting tegelijkertijd wordt opgenomen met een speciaal daarvoor ontwikkelde camera. Kijk om je heen en zoom in of uit waar jij wilt. Je bepaalt zelf wat je ziet. Een goede promotie voor je bedrijf

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com
nl_NL_formalDutch
en_USEnglish nl_NL_formalDutch