facebook

ARCHITECTUUR

BOUW & VASTGOED

Augmented Reality

Interieur visualisatie

Richt jouw ruimte in met Augmented Reality (AR) door hier digitaal objecten in te plaatsen. Maak in AR een interieurontwerp waar je doorheen loopt en bekijk deze vanuit alle invalshoeken, tot in detail. Ervaar en optimaliseer jouw nieuwe ruimte digitaal in AR! Overtuig je klanten tot de juiste aankoopbeslissing met deze innovatieve interieurbeleving.

Tuinontwerp

Richt je tuin in met Augmented Reality (AR) door hier 3D-objecten zoals een tuinhuis, overkapping, standbeeld, jacuzzi, boom of struik in te plaatsen en zie direct welk effect dit heeft. Kies de juiste objecten en loop eromheen of doorheen, of verplaats ze naar een geschiktere locatie. Welke tegels moeten we kiezen? Of toch maar grind? Al spelenderwijs ontwerp je zo jouw ideale tuin met de objecten die jij hebben wilt. AR neemt de twijfels weg.

Virtual Reality & 360 Media

Ervaar

Gebruik Virtual Reality (VR) om je gedigitaliseerde omgeving in te richten met 3D-objecten en hier doorheen te lopen. Wil je een huis inrichten, de tuin een make-over geven of een kantoor indelen? Het kan! Door gebruik te maken van VR neem je twijfels weg in het ontwerpproces.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.