facebook

AMUSEMENTS PARKEN

RECREATIE & HORECA

Augmented Reality

AR mapping

Bij Augmented Reality mapping heb je een plattegrond op je smartphone die laat zien waar je heen moet. Dit zorgt ervoor dat kinderen zelf de controle hebben in bijvoorbeeld een pretpark! Zo kunnen ze leren kaartlezen en zijn ze langer gefocust. Bezoekers nemen snellere routes waardoor kinderen minder snel moe zijn en dus langer in het park kunnen rondlopen. Door het toevoegen van slimme advertenties, zoals: ‘Over 100 meter kom je een snoepwinkel tegen’, verhoog je als park je conversie.

Wandelroutes en speurtochten

Plaats 3D-figuren op de route van een park die wandelaars kunnen scannen met Augmented Reality (AR). Geef een extra beleving aan de werkelijke wereld en maak er voor wandelaars een leuke, interactieve wandeltocht van door middel van een AR map. Voeg puzzels en raadsels toe om het nog leuker te maken en zoek waar de volgende verrassing is. Spoor wandelaars aan AR-foto’s te maken en te delen om andere wandelaars enthousiast te maken.

AR games

We kunnen met Augmented Reality mapping verschillende games ontwikkelen, zoals speurtochten. Geef je dierentuin of pretpark een extra spelelement dat educatief of vooral leuk is. Je bezoekers zullen een overweldigende dag hebben die ze niet snel vergeten.

Informatie attracties

Geef met Augmented Reality (AR) een teaser hoe een attractie werkt, rijdt of er van binnen uitziet. Hierdoor worden ouders en kinderen getriggerd om naar bepaalde attracties te gaan. Ook neem je twijfel en angst bij kinderen weg waardoor ze eerder een attractie in gaan.

Mascottes op de AR map

Met Augmented Reality (AR) plaats je simpelweg mascottes, poppen en andere objecten van amusementsparken in de live omgeving en hier kun je foto’s van maken. Dit zorgt voor een extra en interactief element in het park waardoor bezoekers langer in het park rondlopen. En het is natuurlijk een hele leuke herinnering aan het park die ze mee naar huis nemen! Maak hier af en toe een prijsvraag of winactie bij op social media en vergaar zodoende meer aandacht voor je park.

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.