3D MODELLING

ZET ALLES OM IN EEN NIEUWE DIMENSIE

 

MODEL CREATIE

360 fotografie

Wij hebben verschillende methodes om objecten te modelleren tot een virtueel 3D-model. Eén daarvan is het scannen van objecten door middel van 3D-fotografie. Een fysiek object, bijvoorbeeld een stoel, verpakking of schoen, wordt volledig gescand en is direct als 3D-model op de computer te bekijken. Dit doen wij volledig zelf in onze eigen studio! Als jij je producten levert, dan scannen wij ze in. Het soort materiaal maakt niet uit; of je nu metalen, stoffen of houten producten hebt, wij scannen het allemaal!

Aanleveren specificaties en 2D tekeningen

Ook vanuit foto’s, specificaties of 2D-tekeningen maken we 3D-modellen. Deze gegevens verwerken wij in 3D en zo ontwikkelen we een 3D-model. Dit object is volledig in verhouding met het werkelijke product. De modellen zet je gemakkelijk op je website. Bezoekers van je website kunnen deze modellen draaien om zo het product vanuit iedere hoek te zien! Ook zetten we ze om naar Augmented Reality (AR), waardoor klanten jouw producten in de echte wereld plaatsen waar ze maar willen en een onvergetelijke productbeleving hebben! En omdat de objecten in werkelijke grootte worden weergegeven, weten klanten direct of bijvoorbeeld een stoel of kast in huis past.

3D MODELLING

IETS VOOR JOU?

TEXTURE SCANNEN

Met onze geavanceerde 3D-texture scanning studio zetten wij jouw stalen om in zeer realistische texturen die over je objecten worden geplaatst. Met deze hoogstaande techniek worden de door ons gemaakte 3D-modellen nog realistischer. We creëren hiermee een echt WOW-effect! De texturen krijgen een 3D-karakter en zijn niet meer plat en statisch. Deze modellen krijgen de professionele aandacht die je verwacht. En dat is ons oog voor onderscheidend detail.

Het omzetten van producten naar 3D-modellen of Augmented Reality (AR) is interessant voor webshops om hun producten een extra dimensie te geven. Visualisatie is vaak lastig met alleen foto’s, waardoor een product soms anders wordt ervaren als klanten het eenmaal ontvangen hebben. Door niet van echt te onderscheiden 3D-modellen op je website te plaatsen en klanten zelfs je producten in AR te laten beleven, krijgen ze een veel beter beeld van jouw producten. Ze zien direct hoe meubels in hun huis staan, hoe schoenen er daadwerkelijk uitzien en je kunt de met zorg geselecteerde auto voor je deur/op de parkeerplaats bekijken!

“Innovatie uitstralen en conversie verhogen doe je met StickyLock!”

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

NEEM CONTACT OP

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com
Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.
nl_NL_formalDutch
en_USEnglish nl_NL_formalDutch