facebook

3D MODELING

ZET ALLES OM IN EEN NIEUWE DIMENSIE

 

MODEL CREATIE

3D fotografie

Wij hebben verschillende methodes om objecten te modelleren tot een virtueel 3D-model. Eén daarvan is het scannen van objecten door middel van 3D-fotografie. Een fysiek object, bijvoorbeeld een stoel, verpakking of schoen, wordt volledig gescand en is direct als 3D-model op de computer te bekijken. Dit doen wij volledig zelf in onze eigen studio! Als jij je producten levert, dan scannen wij ze in. Het soort materiaal maakt niet uit; of je nu metalen, stoffen of houten producten hebt, wij scannen het allemaal!

Als je producten ingescand zijn, kunnen je klanten deze gemakkelijk thuis via hun computer bekijken. Wanneer je bijvoorbeeld meubilair verkoopt, kunnen je klanten deze producten volledig bekijken, zónder dat ze naar jouw winkel moeten komen.

Wij zetten uw product om in 3D

Ook vanuit foto’s, specificaties of 2D-tekeningen maken we 3D-modellen. Deze gegevens verwerken wij in 3D en zo ontwikkelen we een 3D-model. Dit object is volledig in verhouding met het werkelijke product. De modellen zet je gemakkelijk op je website. Bezoekers van je website kunnen deze modellen draaien om zo het product vanuit iedere hoek te zien! Ook doen we een AR scan en zetten we je producten om naar Augmented Reality (AR), waardoor klanten jouw producten in de echte wereld kunnen plaatsen waar ze maar willen en zo een onvergetelijke productbeleving hebben! En omdat de objecten in werkelijke grootte worden weergegeven, weten klanten direct of bijvoorbeeld een stoel of kast in huis past. Zo wordt het aanschaffen van producten een stuk gemakkelijker.

3D MODELING

IETS VOOR JOU?

TEXTURE SCANNEN

Met onze geavanceerde 3D-texture scanning studio zetten wij jouw stalen om in zeer realistische texturen die over je objecten worden geplaatst. Met deze hoogstaande techniek worden de door ons gemaakte 3D-modellen nog realistischer. We creëren hiermee een echt WOW-effect! De texturen krijgen een 3D-karakter en zijn niet meer plat en statisch. Deze modellen krijgen de professionele aandacht die je verwacht. En dat is ons oog voor onderscheidend detail.

Het omzetten van producten naar 3D-modellen of Augmented Reality (AR) is interessant voor webshops. Dit geeft de producten namelijk een geheel nieuwe, interessante dimensie. Visualisatie is vaak lastig met alleen foto’s, waardoor een product soms anders wordt ervaren als klanten het eenmaal ontvangen hebben. Door niet van echt te onderscheiden 3D-modellen op je website te plaatsen en klanten zelfs je producten in AR te laten beleven, krijgen ze een veel beter beeld van jouw producten. Ze zien direct hoe meubels in hun huis staan, hoe schoenen er daadwerkelijk uitzien en ze kunnen de met zorg geselecteerde auto voor je deur/op de parkeerplaats bekijken!

3D FOTO STUDIO

Wij leggen alles voor je vast in 3D!

Jouw moment een stap verder

Bij StickyLock kun je niet alleen terecht voor allerlei VR en AR oplossing, 360 video en 3D modelling. Ook hebben wij een hoogwaardige 3D fotostudio die voorzien is van alles wat je eventueel nodig kunt hebben. Van kwalitatief prachtige foto’s tot aan een greenscreen video en dat alles onder één kap!

Voordelen van onze 3D fotostudio

Fotografie

Wij zetten zonder problemen jouw producten op de foto. Hieruit kan er naar behoefte later een 3D model van gemaakt worden.

Professionele apparatuur

Wij beschikken over een breed scala aan (licht)apparatuur, foto- en videocamera’s en software producten.

Greenscreen

Met een greenscreen kunnen we gemakkelijk en snel specifieke achtergronden voor je video en foto realiseren!

“Innovatie uitstralen en conversie verhogen doe je met StickyLock!”

BENIEUWD NAAR MEER?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen, nieuwe innovatieve mogelijkheden
te verkennen en persoonlijk voor jou aan de slag te gaan.

IK WIL INNOVEREN!

INNOVEREN?

Wij staan altijd open om samen te brainstormen!

IK WIL GRAAG INNOVEREN!

Correspondentieadres

Zekeringstraat 17 A
1014 BM  Amsterdam
Nederland

Bezoekadres

Bredaseweg 85
4872 LA Etten-Leur
Nederland
Telefoon: +31 (0)20 894 6434
E-mail: info@stickylock.com

Vraag gratis onze AR brochure aan!
Wij sturen hem naar je op.